Nieuwbouwproject met 8 appartementen

Aan de zuidkant van Antwerpen, met snelle ontsluiting naar alle invalswegen, vinden we het project in een rustige zijstraat van een residentiële wijk.

De 8 appartementen zijn gespreid over 4 bouwlagen, wat een kleine gezellige gemeenschap oplevert. De ondergrondse parkeergarage is bereikbaar via een autolift. Er zijn 8 autostaanplaatsen / parkeerboxen voorzien en een gemeenschappelijke fietsenberging. De appartementen op de gelijkvloers hebben een grote tuin en een mooie zuidoriëntatie. Op de eerste verdieping is er een groot terras voorzien met eveneens een zuidoriëntatie. De appartementen op de 2de en 3de verdieping baden in het licht door zeer grote raamopeningen en een inpandig terras met avondzon. 

De appartementen worden afgewerkt met eerlijke materialen waar duurzaamheid centraal staat. Energiezuinigheid en luchtdichtheid gecombineerd met laag temperatuurverwarming (vloer of wand) en balansventilatie zorgt voor een superieur wooncomfort.

Momenteel is het project in de fase aanvraag stedenbouwkundige vergunning. Start van de bouw is voorzien in april 2018. De verkoop zal van start gaan wanneer de stedenbouwkundige vergunning is bekomen. Indien u graag op een wachtlijst staat voor het project of een bepaald appartement, kan u zich met onderstaande knop inschrijven in de nieuwsbrief.

 

LOCATIE

 

PLANNEN

 

SFEERBEELDEN